сряда, 7 февруари 2018 г.

Review: Palmer's Cocoa Butter Formula Bust Cream

Здравейте момичета,
днес искам да си поговорим за една деликатна тема, а именно как да се грижим за нашият бюст без скалпел. В тази публикация ще се постарая да бъда максимално откровенна с вас и да разкрия някой от своите малки трикчета за това как да излъжем гравитацията ;) . Имам сравнително голям бюст - чашка D използвам обикновенно, като държа да отбележа, че в ранна тинейджърска възраст гърдите ми просто се появиха за едно лято, говорила съм си с много жени с по-голям бюст и те споделят, че и при тях процеса е случил изключително бързо и в повечето случаи кожата трудно може да се адаптира и се получават микро стрии, които нека си признаем не са най-красивото и приятно нещо на света, но нямаме голям избор, а ако имате голям бюст и стриите са Ви подминали - Вие сте късметлийки! Особенностите на големият естествен бюст е, че той тежи, ако видите жена с голям и "вирнат" бюст, то да знаете, че не и е чиста работата ;)  От самата тежест, която е приблизително над 500 грама ( не съм ги мерила :D ) кожата се опъва постоянно, налага се да носим доста добре придържащи ситуени, които в повечето случаи вървят ръка за ръка с твърда чашка и десетки малки банелчета на чашки, коланчета, закопчалки, опъваме и с презрамки, защото искаме просто те да бъдат на мястото си. Повечето жени с голям бюст споделят за болки в гърба и кръста, раздразнения и дори рани от банелите. Повярвайте ми няма по-хубаво чувство от това да се прибереш след дълъг ден и да махнеш този уред за мъчение от тялото си и точно тук започва и същината на темата. Кожата ни има нужда от грижа, гърдите ни за да радват нашите, а и не само нашите очи още дълго време изискват ежедневна грижа, която да включва козметика, тренировки и правилно избрано бельо. 
Нека да започнем с тренировките. Гърдите ни са мускул, но нека да не забравяме, че освен мускул женските гърди имат още пластове, така, че няма как да очаквате с тренировки да пораснат от чашка Б на чашка Д или да успеете да ги стегнете до толкова, че естественият Ви бюст с чашка Д, да седи така все едно сте със ситуен, но АКО все пак искате да направите нещо за тях, може да включите някой от тези бързи упражения в следващата си тренировка : лицеви опори, вдигане на тежести от легнало положение, упражнения с медицинска топка, така наречените кофички на пейка.

Когато говорим за козметика за бюст темата става изключително обширна, можете да използва различни лосиони или чисти масла. Това на което аз залагам от години е крема на Palmer's от серията Cocoa Butter Formula за стягане и оформяне на бюста. Продукта се рекламира основно за дами, които искат да поправят щетите върху бюста си след бременност или сваляне на килограми. Според мен гърдите са си гърди в крайна сметка и всички тези процеси по разтягане на кожата независимо дали са от бърз разтеж, йо-йо в килограмите или кърменето изискват адекватна грижа. Еластичността на кожата зависи от множество фактори, но както при целулила основата е геничната характеристика, лосиона на Palmer's обещава при редовна употреба до 97% повишаване на еластичността на кожата. Това, което залага като ключ за успеха в състава си е 100% чисто какаово масло, масло от шеа, колаген, елеастин и витамин Е. В момента се предлага в подобрена формула от ново положение с C -ELASTE и BIO ELASTE комплекси, които допълват отново с колаген, еластин, като добавят и масла от сладък бадем и арган. Като състав е доста чист, има само една "по-опасна" съставка DMDM Hydantoin, която е и на последно място, а според индекса за опасност на  CosDNA той е 7 от 9. За мен този състав е добър за гърдите м, всички други съставки са в безопасната зона до индекс 5, но ако имате по-високи изисквания за състав, то може би няма да е подходящ за Вас. 
Начина по който аз използвам крема е да го нанасям вечер точно преди лягане, консистенцията му е доста богата и същевременно лека и попива много бързо, успокоява, ако имате някакви раздразнения по кожата като зачервявания. Правя леки масажни движения настрани и нагоре, не е препоръчително да ги правите в посока надолу, като цяло за никоя част от тялото Ви, защото реално така правите всекидневни микроиздърпвания на кожата и в един момент тя реагира на натиска и започва да се отпуска, а ние не искаме това! Както казах крема попива изключително бързо, оставя кожата много добре хидратирана, аромата му е страхотен, не е химичен и наистина във времето се вижда разлика в еластичността на бюста и това не е мое мнение само, коментирала съм го с още жени по чиято и препоръка си го закупих. Предлага се и в дрогериите, аптеките  като цена е около 20-21 лв., най-ниската цена в момента е предложена от  Enzo.bg и е едва 15,90 лв., което е прекрасна цена. На мен лично при всекидневна употреба ми стига за около 3 до 4 месеца, като аз го слагам освен на бюста и на деклоте зоната.
Грижата за бюста е съвкупност от ежедневни усилия, коментирахме тренировките, козметиката, която аз използвам за това и ми се иска да поговорим и за бельото, като ще илюстрирам думите си с примерни снимки за да стане по-ясно.
Основните грешки при избора на ситуен е размера на чашката и размера на коланчето. Все по-често ставам свидел на жени, които купуват сутиен без да го пробват само по "очна" препоръка и бърз анализ от страна на консултант. Ако не успявате сами да прецените, кое е най-добре и най-здравословно за Вас като избор на бельо може да се консултирате и в някоя от така наречените "Bra Clinic", срещала съм и в Моловете в България и в Англия, не зная дали са под една шапка, но като концепция са много близки, а ако просто искате да затвърдите знанията си може да разгледате и този техен материал в който накратко дават примери за основните грешки и как можем да ги корегираме.

Мили момичета грижата за бюста е често пренебрегвана, но всъщност тя е много наложителна не само, ако имате голям бюст, дамите, които имат малък бюст също трябва да полагат грижи, кожата на гърдите ни е изключително тънка и крехка, подлагаме я на всекидневни предизвикателства и съм сигурна, че след като отделите по няколко минути вечер за нея, тя ще Ви е видимо благодарна!
Интересно ми е Вие какви проблеми срещате в избора бельо, козметика, дали сте използвали този или подобни продукти, ако сте използвали някой друг от който сте доволни споделете в коментарите, а също така, ще се радвам да ми разкажете и за Вашите малки трикчета за красив бюст!

Поздрави,
Silviya LLove




За мен е изключително важна обратната връзка от Вас, защото бих желала в блога да има комуникация, за това не се колебайте да се свържете с мен посредством профилите в социалните мрежи и не забравяйте да се абонирате за да мога да Ви информирам за новите публикации.



За връзка с мен : 
E-mail : silviyallove@gmail.com
Instagram : @sissyllove
Facebook : @silviyaloveblog

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Essence ADVENT CALENDAR 2018

Здравейте, момичета!        Категорично адвент календарите са ТОП тренд тази есен и ни подготвят усилено за предстоящите зимни празници. ...