петък, 9 март 2018 г.

Unboxing: My Full Box Special Women's Day 2018

Здравейте приятели,
    днес ще Ви покажа какво се крие в лимитираната кутия My Full Box Special Women's Day 2018. 

       
По случай 8-ми март от My Full Box ни зарадваха с поредната лимитирана луксозна кутия като разкритите марки бяха Babor, Foreo, ultrasun Profesional Protection, Bio: Vegane Skinfood, Korres, Sally Hansen, Sleek MakeUp, Tanya Burr, Rituals... е нямаше как да пропусна!!! Погледнете само с какво започваме Babor, Foreo, Rituals, Korres - това е гаранция за наистина добра кутия! Нека да не губиме и секунда повече и да надникне в кутията:

Първото, което откриваме в кутията е маската за лице на Bio: Vegane Skinfood с червена боровинка. Маската е така обичаните "лист" маски и е хидратираща. Подходяща е за нормална до суха кожа, намалява финните линии причинени от сухи участация, обогатена е с хиалуронова киселина. 
Оригинален продукт : цена 10-11 лв. ( това е цената, която открих в интернет )

След маската окото ми беше привлечено от невероятно красивият лак за нокти на Sally Hansen в цвят 370 UNWINE'D от серията Color therapy обогатена с масло от арган. Цвета е вълшебен - много наситено и красиво бордо! Четката е перфектна - плоска, не много голяма, но и позволяваща доста бързо и прецизно нанасяне!
Оригинален продукт : цена около 16-7 лв.

Продължаваме с Babor от козметичната им линия Doctor Babor получихме  от серията Refine Cellular серума  A 16 Booster Concentrate. Изключително красива опаковка, чувства се луксозно и как няма да е оригиналният продукт от 30 мл струва 200 лв! Ние получаваме 10 мл от това съкровище. Самият серум е предназначен да изглади кожата ни, да я хидратира, да изравни тена ни, има и анти-ейдж ефект. Активната му съставка е Retinew A16! Какво е RETINEW A 16? Retinew A16 е иновативна активна съставка, която съчетава положителните функции на витамин A, без своите отрицателни характеристики, като например кожни раздразнения . 
Retinew A16 активира кожата за подновяване , подобрява кръвообращението и стимулира клетъчното делене . Ползите за крайния потребител : Retinew A16 се грижи за еднороден тен , като в същото време намалява бръчките и линиите . Кожата изглежда млада , без всякакъв риск от отрицателни странични ефекти. Пробвах серума веднага и ефекта беше поразителен, кожата ми веднага стана много по-мека и придоби един много здравословен блясък и като допълнение има много лек и нежен аромат.

След това съкровище откриваме продукт на Tanya Burr, която е английски бюти влогър. Аз лично не я харесвам особенно, но това няма общо с продуктите й. В Кутията от нея имахме красиво джобно огледалце и брокатен пигмент. Пигмента е сребристо - черен и не ми е особенно интересен, защото рядко използвам пигменти особенно брокатени, но ще го пробвам и ще дам мнение.

Получаваме още една маска за лице, но този път на ORIGINS - Drink Up™. Ние получаваме еднократна доза от тази хидратираща маска. Освен, че ще хидратира лицето ни, ще помогне и на порите ни да бъдат по-красиви. Фирмата Orgins e дъщерна на Estée Lauder Companies така, че имам сериозни очаквания.

От FOREO получихме NIGHT CLEANSER. FOREO е шведска марка, специализирана в производството на продукти и уреди за красота и хигиена на устната кухина. Тя става известна благодарение на своите революционни почистващи уреди за кожата, ултразвукови четки за зъби и уреди за масаж на зоната около очите. Историята на FOREO започва с иновативния почистващ уред LUNA™. Оттогава FOREO разширява продуктовата гама и си осигурява представяне в най-луксозните магазини по целия свят. Почистващият крем е подходящ за всеки тип кожа, обещава да почисти нежно и в дълбочина, като да подхрани кожата през ноща. Не съм го пробвала и не мога да изкажа мнение, но FOREO е марка, която рядко прави грешки и наистина нямам търпение да започна да го тествам.

В кутията откриваме и почистващ шампоан на австралийската марка SUKIN, която е изцяло органична, натурална, продукта е безсулфати, парабени и вредни съставки. Силно го препоръчват за чувствителен скалп, съдържа алое вера, коприва, хвощ и репей. Когато разглеждах продукта в оргиналният им сайт това, което ме озадачи леко са предупрежденията към продукта : 
TIP: When using a natural shampoo for the first time, it may take up to one month for your hair and scalp to adjust to the change.
TIP: Always pair your shampoo with a conditioner, to restore and balance your natural oils

Наистина не ми вдъхва доверие да трябва да използвам шампоана 1 месец преди да свикне косата ми. С какво да свикне? :D

Продължаваме смело да ровим в кутията и откриваме нощен крем за лице на KORRES с дива роза. Специфичното на крема е, че е нещо средно между крем и нощна маска. Обогатен е с масло от дива роза и витамин Ц, обещава да направи чудеса с кожата ни дори след първото използване. Ще изравни тена, ще повлияе на финните ни линии, ще изветли пигментни петна, като едновременно ще редуцира появата на нови. Много силни обещания, много интересен продукт, нямам търпение да го тествам и да Ви дам своето мнение. А, ако някой го е пробвал вече нека да каже - прави ли чудеса?

Както споменах в началото от My Full Box разкриха, че ще имаме поредният пълноразмерен и прекрасен продукт от RITUALS. Този път ни изненадаха с продукт от серията The Ritual of Hammam, който представлява почистваща кал за тяло. Обогатена е с евкалипт и маруканска глина Rhassoul. Берберските жени от преди повече от 1400 години са я използвали като средство за почистване на кожата и косата, по-късно от нея са се възползвали и жените на аристокрациите на древен Египет и Рим. Днес се предлага в престижни спа центрове по целия свят. Глината Расул е уникална със способността си да извлича всички мазнини, токсини, нечистотии и излишъци от тялото, благодарение на съдържащия се в нея смектит, който има силни абсорбиращи свойства.  Има високо минерално съдържание, което я прави силно детоксикираща, тъй като на практика минералите, съдържащи се в нея, изместват натрупаните в кожата токсични вещества.  Наистина интересен продукт!

Sleek...ох, любими мой Sleek MakeUP...отнесох се! От моите любими Sleek MakeUp този път получава едно червено съвършенство! Изключително красиво и наситено червило в празничен червен цвят. Червилото е от серията LIP VIP LIPSTICK в цвят In Walk of fame. Кремообразно и има сатенен финиш. Комфортно е за носене.




Да, знам! Продуктите са страшно много! Почти сме на финала - обещавам! Нека да продължим с Ultrasun. Получаваме слънцезащитен крем за лице с фактор 50 и най-висока защита. Крема е подходящ за чувствителна кожа и има анти-ейдж ефект. Марката е швейцарска, крема водоустойчив, обещава ни много финно нанасяне, без бял филм и много висока защита от слънцето, като същевременно подхранва нашата кожа.

Ох, ето! Няма повече :)
Имам чувството, че повтарям, но My Full Box вършат отлична работа - много интересни продукти, разнообразие на марки, повторение само на любими марки, изключително професионално отношение! А тази кутия е може би любимата ми! Браво! А вие поръчахте ли си я? Кой продукт Ви хареса най-много?




Равносметката е следната : за кутията сме платили 39 лв., а получихме продукти за 192,46 лв., по мои лични сметки спрямо проверка в онлайн магазини. Еми...пак ще си я поръчам! :)

Поздрави,

Silviya LLove 
За мен е изключително важна обратната връзка от Вас, защото бих желала в блога да има комуникация, за това не се колебайте да се свържете с мен посредством профилите в социалните мрежи и не забравяйте да се абонирате за да мога да Ви информирам за новите публикации.



За връзка с мен : 
E-mail : silviyallove@gmail.com
Instagram : @sissyllove

Facebook : @silviyaloveblog

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Essence ADVENT CALENDAR 2018

Здравейте, момичета!        Категорично адвент календарите са ТОП тренд тази есен и ни подготвят усилено за предстоящите зимни празници. ...